Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. У зв'язку з цим у Києві закрили метрополітен, а в наземному транспорті ввели деякі обмеження.

Тепер проїхатися в маршрутці чи тролейбусі може тільки обмеження кількість людей. Це призвело до деяких труднощів, адже незважаючи на карантин багатьом киянам доводиться їздити на роботу.

Фото dtp.kiev.ua


Так, у вівторок, 21 квітня на одній з київських зупинок на проспекті Свободи зібралося величезна кількість людей в очікуванні свого транспорту. Черга до громадського транспорту сягала кілька десятків метрів.

"Ранок починається не з кави", - сказано в повідомленні спільноти "dtp.kiev.ua" в соціальній мережі фейсбук.

Утро начинается не с кохфе #Киев, проспект #Свободы

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 20 april 2020

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, стюардеса змусила реготати весь світ - Duty Free, аварійні виходи з квартири і посадковий талон на диван.

Як повідомляв портал "Знай.ua", інфікована Covid-19 парафіянка могла заразити десятки прихожан церкви на Закарпатті. Навіть релігійні міркування не повинні бути приводом порушувати карантин

Також "Знай.ua", писав, що китаянка закашлялася на борту літака і спровокувала бійку, епічне відео.