Нещодавно через смог Києв став одним з міст з найбруднішим повітрям у світі. Але, на щастя, через кілька днів ситуація стабілізувалася.

Про це повідомлять телеграм-канал "Київ Зараз".

Так, стало відомо, що в Києві стабілізувався повітря, тепер у столиці можна спокійно і безпечно дихати. Тепер з відміток вище 120 індекс якості повітря опустився до 70.

Фото телеграм-каналу Київ Зараз


За інформацією телеграм-канал "Київ Зараз", в області вже тягне дим від пожеж. Ймовірно, що ситуація з якістю повітря може змінитися в гіршу сторону.

Раніше передбачалося, що погіршення повітря у столиці, викликав дим від пожеж у Чорнобильській зоні відчуження. Але в ДСНС запевнили, що продукти горіння в результаті лісових пожеж під Чорнобилем не могли потрапити на територію Києва.

Також рятувальники заявили, що радіаційний фон у Києві та Київській області не перевищує природних фонових значень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що доктор Комаровський випустив чергову серію відповідей на питання публіки Covid-19.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" кров Тома Хенкса допоможе вченим в розробці вакцини від коронавіруса.

Також "Знай.uа" писав, як лікують від вірусу у київській лікарні