У Великодній ранок 19 квітня столичний градоначальник Віталій Кличко привітав киян та всіх українців з святом. Відповідне відеозвернення він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

В опублікованому відео Кличко не тільки бажає всім щасливого Великодня, але й порівнює нинішні реалії з тим, як цей світлий празник святкували в минулому році.

"Цього року Великдень буде не такий, як завжди... Це буде свято у вузькому сімейному колі. Тільки з найближчими людьми. Тому що так безпечно і так сьогодні правильно», - зазначив Кличко закликав городян провести світле свято Воскресіння Господнього в домашній обстановці, тільки з рідними, щоб зберегти своє і їх здоров'я.

«Віра – вона завжди з нами, де б ми не були. А благочестя – у поведінці, добрих справах і світлих думках», - додав мер Києва, натякаючи на те, що в цьому році православні християни можуть обмежитися переглядом богослужінь вдома, а не вирушати до церкви заради традиційного освячення паски.

«Ми все здолаємо! Бережіть себе і своїх рідних! Христос Воскрес! Добро завжди перемагає!», - підсумував Кличко.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Христос Воскрес! Добро переможе!

Друзі! Цього року Великдень буде не таким, як завжди... Це буде свято у вузькому родинному колі. Тільки з найближчими людьми. Бо так – безпечно і так сьогодні правильно. Проведіть світле свято Воскресіння Господнього з сім’єю вдома. Віра – вона завжди з нами. Де б ми не були. А благочестя – у вчинках, добрих справах і світлих думках. Я бажаю вам миру і душевного спокою! Ми все подолаємо! Бережіть себе і своїх рідних! Христос Воскрес! Добро завжди перемагає!

Geplaatst door Віталій Кличко op Zaterdag 18 april 2020

Нагадаємо, раніше московський піп осідлав повітряна куля, і атакував іконами пандемію, унікальні кадри.

Як повідомляв портал "Знай.uа", карантин вигнав львівських священиків з церкви, як святять паску в розпал пандемії, несподівані фото.

Також Знай.uа писав, що під Чернівцями заражений священик повстав проти карантину, Великдень - за розкладом.