На трасі «Київ-Одеса» сьогодні вранці, 18 квітня, сталася аварія – момент страшного удару двох автомобілів потрапив на відео. Про це повідомляє спільнота «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Момент ДТП потрапив сьогодні зранку на камери відеоспостереження на одному із перехресть Віти-Поштової. Куди дивився водій червоної автівки?», - дивується автор посту.

Момент #ДТП потрапив сьогодні зранку на камери відеоспостереження на одному із перехресть Віти-Поштової. Куди дивився водій червоної автівки?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 18 april 2020

«Більше світлофорів на трасі. Я переживаю за законослухняних, а ті, хто не закінчив будувати естакаду для розвороту, тому насрати на законослухняних. З упоротими водіями все і так зрозуміло, їх ніщо не зупинить. Сподіваюся, сенс, який я намагаюся донести, буде зрозумілий правильно», «Жесть!!!! Світлофори на трасі - зло!!!», «Сподіваюся, через цього ідіота не загинули люди... За таку неуважність треба жорстоко карати», - вважають у коментарях українці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

«В телефон, швидше за все, втикав», «Люди, які поїхали далі, ви хто?», «Невже складно вийти зі своїх тачок і надати допомогу водієві. А якщо там діти?», - обурюються коментатори.

Наразі немає даних про те, чи хтось постраждав внаслідок аварії.

Нагадаємо, раніше у Харкові подружка Зайцевої лоб у лоб протаранив швидку, - момент кривавого ДТП потрапив на відео.

Як повідомляє портал "Знай.uа" В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

"Знай.uа" писав, що Автобус з евакуйованими українцями потрапив у ДТП в Угорщині, в якому стані постраждалі