У Київській області, на березі річки Ірпінь, між селами Білогородка та Гнатівка, помітили двох підпалювачів. Відповідне відео розмістили у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

На опублікованих кадрах – двоє молодих людей на скутерах, які обабіч ґрунтової дороги спостерігають за тим, як вогонь розходиться сухим очеретом. За словами правоохоронців, ці молоді люди лише за останню добу вчинили вже три навмисних підпали.

Увага! #Розшук! Прошу допомогти зробити цих виродків відомими і тим самим - опізнати їх! Підпалили камиш на березі річки Ірпінь, між селами Білогородка та Гнатівка. Як тільки почули про поліцію - дружно змилися. Поліцейські, які прибули на виклик сказали, що це вже третій підпал за день саме цієї парочки на скутерах.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 18 april 2020

«Прошу допомогти зробити цих виродків відомими і тим самим - опізнати їх! Підпалили очерети на березі річки Ірпінь, між селами Білогородка та Гнатівка. Як тільки почули про поліцію - дружно змилися. Поліцейські, які прибули на виклик, сказали, що це вже третій підпал за день саме цієї парочки на скутерах, - зазначає автор відео.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

«Їм за це платять. Це диверсія. Руками ушльопків», «За сигналом телефону вичислити елементарно, хто знаходився в цьому квадраті», «Думаю, поліції не складе труднощів знайти їх...», «Думаю, не по своїй волі вони підпалили. Їх змусили, а ще краще, заплатили», «Це все замовлене... 100%», - вважають обурені українці.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Краківській сталася пожежа, яка пошкодила відразу дев'ять автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.uа, страшна пожежа перетворила харківський "Барабашово" на попіл – згоріло десятки магазинів.

Також портал Знай.uа писав, в село Дівички Переяслав-Хмельницького району Київської області рятувальники погасили пожежу поблизу військових складів.