На Київщині, в селі Саливонки, сталося жахливе вбивство. Жертвою став 25-річний хлопець, який напередодні розпивав алкоголь зі своїм товаришем. Про це повідомили в ГУ НП області.

Наголошується, що труп молодого сусіда з явними слідами насильницької смерті виявили місцеві жителі. На місце страшної знахідки викликали правоохоронців, які швидко розшукали підозрюваного. Його доставили у відділення поліції, де він після допиту зізнався у скоєному.

Ним виявився 24-річний приятель загиблого, з яким той випивав напередодні. У якийсь момент між ними виникли розбіжності, і підозрюваний вдарив товариша в голову кулаком і вибіг з будинку. Ображений товариш по чарці закрився в своєму житлі і почав матюкатися з вікна на кривдника. Той розлютився ще дужче, знайшов у дворі сталевий прут і з ним зламав двері в будинок. Там він накинувся на опонента і ударив його прутом по голові. У результаті отриманої травми 25-річний чоловік помер.

За скоєне вбивці загрожує від семи до 15 років тюремного ув'язнення.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше Шайтанів планував вбивство Осмаєва - СБУ оприлюднила аудіозаписи агента ФСБ

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічна любов тут ні при чому. Вбивцю шукають.

«Знай.uа» писав, що У Харкові двоє велосипедистів раптово померли посеред дороги, - медики і копи розводять руками