У Києві до 19 квітня діятиме посилений контроль на в’їздах. Обов'язкове вимірювання температури тіла у всіх, хто намагається потрапити до столиці, можуть скасувати о 22:00 у неділю. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу у соцмережі Facebook.

За словами Кличка, лише за четвер, 16 квітня, на пунктах контролю на околицях Києва виявили близько чотирьох десятків осіб із підвищеною температурою, які прямували до столиці.

«Нагадаю, що посилили контроль на в’їздах у столицю. Водіям та пасажирам транспорту на основних в’їздах до Києва виміряють температуру. Авто, що прямують у місто, і в яких більше, ніж троє осіб, перевіряють медики та правоохоронці», - розповів столичний градоначальник.

Він додав, що шістьох із тих, у кого було виявлено підвищену температуру тіла, медики швидкої допомоги відправили на самоізоляцію – до столиці їх не впустили.

[embed]https://www.facebook.com/merkieva/videos/280141219663524/?__xts__

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мер також наголосив, що всіх попереджали заздалегідь про посилення контролю на дорогах, однак «не всі дослухалися… затори, справді, були».

«Ми вже не вперше закликаємо людей не виїжджати без нагальної потреби. Залишатися вдома», – нагадав Кличко.

Нагадаємо, раніше Уроки онлайн за 16 квітня: відеозаписи для всіх класів за четвер

Як повідомляє портал "Знай.uа" Карантин затиснув в лещатах долю випускників, ЗНО-2020 під великим питанням — що буде далі

Також "Знай.uа" писав, що Всеукраїнська школа онлайн: розклад і де дивитися