Україна вже довгий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. Через такі карантині заходи в Києві зупинили навчальний процес в школах та закрили всі дитячі садочки.

На карантині школярі та студенти навчаються онлайн. А тепер, із понеділка, 20 квітня, у Києві "відкривають" онлайн дитячий садок. Про це повідомили в КМДА.

"Із 20 квітня запускаємо онлайн дитячий садок на базі Платформи емоційної підтримки киян Освітній Хаб – EduHub.in.ua", – повідомив радник Київського міського голови Володимир Бондаренко.

У Києві відкривають онлайн дитячий садок


Долучитися до цього садочку запрошують всіх охочих віком від 4 до 6 років. Кваліфіковані вихователі щодня будуть влаштовувати три активності по 30 хвилин кожна. Радник Київського міського голови Володимир Бондаренко наголосив, що карантин це не канікули, тому варто скористатися такою можливість навчання для малюків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Уроки онлайн за 16 квітня: відеозаписи для всіх класів за четвер

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Карантин затиснув в лещатах долю випускників, ЗНО-2020 під великим питанням — що буде далі

Також "Знай.uа" писав, що Всеукраїнська школа онлайн: розклад і де дивитися