У Києві почали з'являтися спеціальні карантинні блокпости. Вони необхідні для того, щоб своєчасно виявляти хворих, надавати першу медичну допомогу, проводити експрес-тестування на COVID-19, і при підозрах на інфекцію – доставляти в лікарню

Про це повідомляє "Київ Зараз"

Тепер через посилення карантинних заходів у Києві буде вимірювати температуру всім водіям. Вже з боку Броварів і Борисполя почався температурний скринінг в'їжджаючих.

Зазначимо, що на цій ділянці дорога перекрита. Для проїзду залишили один ряд, але автомобілі зупиняють вибірково. Через це на трасах виникли затори.

Скріншоти


"Журналісти повідомляють, що у перших водіїв на в'їзді зі сторони Борисполя температура 34,1 і 34,6. Але це нікого не бентежить. Головне, що не 39", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "Київ Зараз".

Зазначимо, що під час карантину варто якомога більше часу проводити вдома, і не залишати його без особливої на те потреби. Також слід на вулиці носити медичні маски і гумові рукавички, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизові оболонки.

Скріншоти

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Нагадаємо, евакуйовані з Балі і Дохи українці діляться враженнями від обсервації — холод і хліб з цвіллю.

Як повідомляв Знай.ua , олені і черепахи гуляють по вулицях - пандемія зробила тварин сміливіше, відео.

Знай.ua писав, з "Борисполя" різко зникли евакуйовані з-за кордону українці, пахне скандалом - що відбувається.