У Києві розшукують хлопчика 2003 року народження, який зник з дому 15 квітня та досі не повернувся. Про це повідомляють у Службі розшуку дітей на сторінці у Facebook.

Розшуком дитини займаються у Києво-Святошинському відділі поліції. Зазначається, що 17-річний хлопець Воловод Антон мешкає у селі Софіївська Борщагівка. Він вийшов з дому на вулиці Кошовій, 85, приблизно о 16:00, та досі не повернувся.

За інформацією правоохоронців, хлопець виглядає на 17-18 років, має 175 сантиметрів зросту. Статура середня. Кароокий, з овальним обличчям, темноволосий, коротко підстрижений.

На момент зникнення був одягнутий у жовту болоневу куртку, джинси темного кольору, кросівки чорного кольору з яскраво-оранжевими смужками.

Фото: Служба розшуку дітей
Фото: Служба розшуку дітей
Фото: Служба розшуку дітей у Facebook

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Усіх, хто володіє інформацією щодо можливого місця перебування хлопця, просять повідомити правоохоронцям на гарячу лінію.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.