У Києві можуть закрити на карантин через коронавіруса цілу лікарню. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко під час свого онлайн-брифінгу.

"Щодо інформації, яка з'явилася в ЗМІ про нібито закриття міської лікарні № 6 - медзаклад продовжує надавати допомогу пацієнтам, які раніше поступили в терміновому порядку. Але нових пацієнтів не приймає", - наголосив Кличко, зазначивши, що серед хворих - 15 медпрацівників цієї лікарні.

16.04.2020 Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

❓Про кількість інфікованих киян ❓Про ситуацію в Києво-Печерській Лаврі ❓Про ситуацію в міській лікарні №6 ❓Про посилення контролю на в'їздах до столиці ❓Про санітарну обробку міста Про це та інше вже зараз наживо

Geplaatst door Кличко - мер op Donderdag 16 april 2020

Раніше про це було відомо лише з повідомлень у ЗМІ. За попередніми даними, на карантин через спалах Covid-19 закрита Київська лікарня №6. Відзначається, що позитивні результати ПЛР-тестів на наявність коронавирусной інфекції отримали всі співробітники неврологічного, кардіологічного відділень, а також відділення терапії.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В даний час немає інформації про те, скільки пацієнтів і лікарів знаходяться в медичному закладі. Також немає офіційного підтвердження того, що лікарні дійсно закрили на карантин. Раніше у КМДА зазначили, що готові закривати на карантин підприємства і установи, в яких будуть виявлені хворі коронавірусом.

Наголошується, що лікарня розташована на території Медмістечка, по проспекту Любомира Гузара.

Нагадаємо, раніше Чим небезпечні прогулянки з температурою: розповідаємо про наслідки

Як повідомляє портал «Знай.ua» Як позбутися від кашлю - 5 засобів для усунення мокротиння в горлі

Також «Знай.ua» писав, що Харків'ян приголомшили фото з лікарні, "готової" до боротьби з епідемією, - "краще здохнути відразу"