У Київській області правоохоронці затримали зловмисника, який, представившись поліцейським, увірвався в будинок пенсіонера і пограбував.

Про це інформує "Київ Оперативний".

Серед білого дня в будинок 82-річного жителя с. Буда Таращанського району завітав незнайомець. Чоловік представився працівником міліції і зажадав дідуся віддати наркотики, які пенсіонер нібито ховає в будинку.

Зловмисник штовхнув господаря і нахабно пограбував, забравши 400 гривень та дві подушки, після чого зник з місця події на автомобілі. Про злочин по спецлінії 102 повідомив постраждалий дідусь.

Співробітники Таращанського відділення поліції відразу відреагували на повідомлення та прибули на місце події. Небайдужі громадяни, які стали свідками, як втік невідомо, повідомили поліцейським прикмети транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фото Київ Оперативний

При проведенні невідкладних заходів правоохоронці зупинили автомобіль, який підпадав під орієнтування. У салоні перебувало три людини, одна з яких - зловмисник. Ним виявився 32-річний житель міста Черкаси, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Під час огляду авто поліцейські виявили і вилучили речові докази, серед яких викрадено подушки. За даним фактом порушено кримінальну виробництво ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Вирішується питання про оголошення підозри. Поліція звернеться до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу грабіжникові - утримання під вартою. Зараз поліцейські перевіряють затриманого і ще двох осіб, які разом з ним знаходилися в автомобілі, на причетність до скоєння майнових злочинів на території Київської та Черкаської областей.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.ua автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.ua писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.