У всіх, хто буде направлятися в Київ, на постах поліції будуть заміряти температуру тіла. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Виміри температури тіла почнуть з опівночі 16 квітня, на всіх постах при в'їзді в столицю. Ця вимога стосується як водіїв, так і пасажирів транспортних засобів. У разі виявлення громадян з температурою тіла, що перевищує 37,5 градусів і явними симптомами ГРВІ, їх будуть відправляти на тестування на зараження COVID-19. Далі їх відправлять на самоізоляцію.

Фото: КМДА
Фото: КМДА
Фото: КМДА

Однак, якщо градусник покаже температуру тіла вище 38 градусів, такого громадянина відправлять на госпіталізацію.

«Ніхто нічим не буде займатися», «Відразу треба було робити», «У всіх, хто в'їжджав в Україну, міряли температуру лобика на кордоні. Ні одного "хворого" не було виявлено. Сенс цього звезданутого маразму - створити затори на КП. Краще б полагодили освітлення на нових стовпах Гостомельського шосе», - вважають деякі коментатори.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку
Показати ще

«За годину до виїзду капсулу «Нурофена Експрес» накотив, і вперед. За*бали вже ці клоуни зі своєю боротьбою з вітряками», «А у нас вже можна примусово госпіталізувати?», «Створити затори на КП? Це можна! Може, і відразу ставити клізми?», - запитують інші.

Нагадаємо, українські банки змінять графік роботи на Великдень і травневі свята.

Як повідомляв Знай. ua, медики пояснили, чому не можна "лікуватися" спиртним на карантині.

Також Знай. ua писав, що священики з Лаври пішли на карантин, але вимагають переводити гроші, намісник записав настанови.