Міська влада Києва планує пом'якшення жорстких карантинних заходів, введених в столиці через пандемії коронавіруса. Про це розповів столичний градоначальник Віталій Кличко під час щоденного онлайн-відеозвернення до городян в мережі Facebook.

За його словами, вихід з жорсткого карантину почнеться тільки в тому випадку, якщо захворюваність коронавірусом знизиться вже після Великодніх свят.

"Втілення цього плану напряму залежатиме від того, якою буде кількість хворих після Великодня. Наше головне завдання - не допустити спалаху захворювання. І ми робимо все можливе, щоб зупинити поширення вірусу", - вважає столичний мер. Він додав, що неможливо будувати прогнози щодо того, на який період доведеться піковий рівень захворюваності коронавірусом в Києві.

«Люди хворіють, помирають і будуть хворіти і помирати. Цікаво, коли припиниться цей онлайн-лічильник?», - коментують ситуацію кияни.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати
Показати ще

Нагадаємо, українські банки змінять графік роботи на Великдень і травневі свята.

Як повідомляв Знай. ua, медики пояснили, чому не можна "лікуватися" спиртним на карантині.

Також Знай. ua писав, що священики з Лаври пішли на карантин, але вимагають переводити гроші, намісник записав настанови.