Мер Києва Віталій Кличко розповів, коли і при яких умовах карантин у столиці України послаблять.

Про це він розповів в рамках ефіру на телевізійному каналі "Україна-24".

Вся Україна сидить на карантині вже більше одного місяця. Звичний ритм життя кожного українця був збитий, адже зараз всім доводиться сидіти вдома в чотирьох стінах.

Тепер кожного цікавить, коли все це закінчиться. Тільки от відповіді на це запитання не знають навіть у Всесвітній організації охорони здоров'я. У Міністерстві охорони здоров'я дають прогноз, що пік епідемії в Україні буде приблизно на вихідні 18-19 квітня. Потім число нових заражених має поступово зменшуватися. В рамках цього кожен день висловлюється мер Києва Віталій Кличко. Він розповідає про ситуацію з коронавірусом в місті та країні. На даний момент у Києві та області найбільша кількість заражених коронавірусом.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Віталій Кличко сказав, що місцева влада буде розглядати питання ослаблення обмежувальних заходів у зв'язку з поширенням коронавірусной інфекції Covid-19 вже після Великодня. Тільки при цьому є одна головна умова - число нових заражених повинно зменшуватися в Україні. Згідно слів Віталія Кличка, влада активно працює треба планом поступового виходу з режиму строгих обмежень.

Кличко, фото: Instagram
Кличко, фото: Instagram

Втілення цього плану в реальність залежить від того, яке число заражених буде спостерігатися після Великодня. Кличко зізнався, що якщо через тиждень після Великодня число заражених почне знижуватися, то влада почне розглядати зменшення обмежувальних заходів. Але при цьому варто розуміти, що якщо число заражених тільки зростатиме, то й запобіжні заходи можуть і посилити. Сьогодні Віталій Кличко повідомив про те, що пік захворюваності в країні прогнозується на 24 квітня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Найближчого соратника Кличка - Миколи Поровозника - спіймали на величезній хабарі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Спалах Covid-19 довела киян до відчаю - від Кличка вимагають кримінальних справ

Також «Знай.ua» писав, що Кличко пояснив, що буде з комунальними пільгами після карантину - тримайтеся, кияни