Киянка розповіла, як патрульні поліцейські зупинили її чоловіка-підприємця без особливої причини, і до того ж намагалися "домовитися по-хорошому".

Про це киянка ‎Світлана Осьмуха написала в спільноті "Нова поліція. Зворотній зв'язок".

Так киянка розповіла, що в суботу, 11 квітня її чоловіка, який на власній фурі займається вантажоперевезеннями ,зупинили правоохоронці. Це сталося на вулиці Драйзера, 4, коли чоловік їхав з вивантаження на парковку.

"Підійшов поліцейський не представився, не назвав причину зупинки, відразу поставив питання "чия машина?" і попросив надати документи водійські права та тех. паспорт на авто. Чоловік опустив вікно, показав документи, патрульний висмикнув з руки документи і пішов оглядати авто, до нього приєдналися ще двоє патрульних", - пише жінка.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео


За її словами патрульний довго оглядався, після чого сказав, що на одному колесі знайшов відкол і машина технічно не придатна за статтею 121 1 ч. і почав складати протокол.

"Чоловік сказав, що ось запаска зробить заміну. Після надійшла пропозиція вирішити все по "хорошому…"., але чоловік відмовився і уточнив, що і так достатньо платити податків. Після попросив підписати протокол, що ознайомлений, але не згоден. Йому не дали це зробити, підмітивши, чи ти підписуєш по "хорошому" або не побачиш своїх прав. Чоловік попросив, щоб виписали тимчасові права, але отримав відмову сказали "тепер це твої проблеми" і патрульні поїхали", - розповіла жінка.

Скріншот

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.