Головлікар Олександрівської лікарні, де найбільше пацієнтів лікується від Covid-19, Людмила Антонеко звернулася до киян і закликала всіх відповідально ставиться до карантину.

Також вона зазначила, що в цей період потрібно як ніколи берегти себе і оточуючих.

Людмила Антонеко, скріншот з відео


"В останні дні поширюється багато фейкових думок про те, що статистика щорічної смертності не перевищує смертність від COVID-19. Я розумію, що всім сильно набридло сидіти на карантині. Але якщо б зараз ви попрацювали в інфекційному відділенні так би легковажно ви до цього не ставилися. Побережіть себе і оточуючих і дотримуйтесь умови карантину", - зазначила вона.

Зазначимо, що за даними ЦГЗ, станом на 9:00 14 квітня в Україні 3372 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, мер наказав ловити порушників карантину — у руки копам потрапила дружина глави міста.

Як повідомляв портал "Знай.uа", , Папа Франциск згадав Україну у своїй пасхальній проповіді - "Нехай припиняться страждання".

Також "Знай.uа", писав, пандемія зупинила світову економіку, видобуток нафти зазнає найбільшого скорочення в історії.