На Київщині двоє дівчат жорстоко побили неповнолітню, а ролик з кривавою розправою злили в мережі. Наразі зловмисниць вже розшукують правоохоронці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва на власній Facebook-сторінці.

Відтак, як відзначається, інцидент мав місце в лісі поблизу смт. Коцюбинське. Саме там 17-річна дівчина розмовляла зі своїм товаришем, коли це побачили троє дівчат-однолітків, з якими студентка не підтримує дружніх стосунків.

Скріншот з відео

Після цього, вони попросили колишню свою подругу відійти подалі у ліс, де двоє з них накинулись на неї з кулаками та матами, вимагаючи, аби вона залишила хлопця, якого не "варта". Окрім цього, жорстоке побиття фільмувала на мобільний телефон третя дівчина, яка й пізніш злила ролик в мережу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Наразі мати з донькою вже звернулися до лікарні, а правоохоронці з'ясовують усі обставин події та шукають зловмисниць.

Знакомьтесь, две малолетние быдлоты с Ирпеня, Настя и Соня, одна из них ученица ирпенской школы №2. ⠀ Подруги решили выяснить отношения с девочкой, которая увела парня у одной из них. Те назначили ей встречу в безлюдном месте в Коцюбинском. Повалили на землю и начали таскать за волосы и избивать. Расправу снимала третья подруга на мобильный телефон. Затем жертву отпустили. Какие родители дали воспитание таким детям? Какой ужас! Сколько злости и ненависти.

Geplaatst door Andrey Shmatko op Maandag 13 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше копи розповіли усі деталі моторошного інциденту - звернули шию українцю, який порушував карантин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", поліцейські поставили на коліна жінку, яка йшла до аптеки за ліками – загрожує 34 тисячі штрафу.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві схопили буйного порушника карантину - закидав копів камінням і "з'їв" паспорт, що чекає на дебошира.