На Подолі патрульна поліція жорстко затримала чоловіка, який агресивно відреагував на їхнє попередження про порушення карантину.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Інцидент стався в суботу у Подільському районі столиці. Правоохоронці під час профілактичного відпрацювання зон відпочинку з метою перевірки дотримання правил карантину побачили чоловіка, який попри заборону знаходився в парку на майданчику.

Поліцейські запропонували йому залишити заборонене для перебування місце без складання адмінпротоколу, проте останній відмовився, поводив себе агресивно, провокував конфлікт та почав чинити опір правоохоронцям. При цьому він також погрожував поліцейським фізичною розправою та висловлювався нецензурною лайкою, розповіли поліцейські.

На столичному Подолі правоохоронці склали два адміністративні протоколи на чоловіка, який агресивно відреагував на їх...

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Geplaatst door Поліція Києва op Dinsdag 7 april 2020

Чоловіка було доставлено до Подільського управління поліції, де відносно нього склали два протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) та за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція першої статті передбачає штраф до 255 гривень, виправні роботи або арешт на строк до 15 діб. Санкція другої – штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Стало відомо, що правопорушник – це киянин, 1986 року народження, котрий вже потрапляв в поле зору правоохоронних органів за адміністративні правопорушення.

Правоохоронці також оприлюднили відеозапис інциденту, який стався 4 квітня, у Facebook. На кадрах можна побачити, що чоловік, розлючений появою шістьох поліцейських із собакою, погрожує «ввалити», потім тікає та жбурляє в правоохоронців каміння.

При цьому, на дитячому майданчику знаходилася його вагітна дружина з їхньою маленькою дитиною.

На столичному Подолі чоловік агресивно реагував на зауваження правоохоронців та погрожував їм

На столичному Подолі чоловік агресивно реагував на зауваження правоохоронців та погрожував їм

Geplaatst door Поліція Києва op Dinsdag 7 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові посилили карантин - чого не можна робити, щоб не збідніти на 17 тисяч

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині копи оштрафували сотні порушників карантину - мінус дві зарплати за маску

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові двоє підлітків втекли з інфекційки, поліція на вухах - особливі прикмети та фото