У Києві правоохоронці спіймали колишнього поліцейського, який просто на дорозі вирішив помститися водію, що нібито не надав йому перевагу, та розстріляв його авто.

Про це на власній Facebook-сторінці повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Знайомтесь, це Бездітний Віталій Володимирович, йому 39 років. Він колись працював у міліції. У Віталія є хобі - він любить стріляти у людей, які йому не подобаються. Так, Бездітний, рухаючись на власному "Рендж Ровер по Набережному шосе в місті Києві побачив як, на його думку, водій БМВ не надав йому перевагу в русі… після цього він наздогнав автомобіль та із заздалегідь заготовленого невстановленого предмету, пошкодив праве скло передніх дверей транспортного засобу. Сам громадянин не постраждав - куля пройшла мимо", - написав він.

Фото з місця події

Наразі ж, за словами Геращенка, зловмисника вже затримали та повідомили про підозру.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Патрульна поліція спрацювала миттєво і Віталія Бездітного затримали за підозрою у вчиненні злочину. Під час проведення обшуку працівниками поліції вилучено: пістолет, 13 набоїв, розкладний металевий предмет схожий на телескопічну палицю, ніж та предмет схожий на гвинтівку №16-Р6307. Поки що йому пред’явлено звинувачення у хуліганстві з використанням зброї, але якщо під час слідства виявіться, що його постріл міг бути смертельним, то звинувачення може бути перекваліфіковано на статтю 115 – замах на навмисне вбивство", - підкреслив він.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві криворукі злодії намагалися поцупити дроти з лікарні. Добром не скінчилося, фото