Станом на 13 квітня у Києві зафіксували 9 смертей від Covid-19, а в Києво-Печерській лаврі додалося 63 випадки зараження вірусом.

Про це розповів міський голова Віталій Кличко під час прес-брифінгу.

Так, повідомляється, що за добу в Києві зафіксували ще 79 випадків зараження, серед яких захворіло 22 жінки від 26 до 66 років та 57 чоловіків від 18 до 74 років. Сімом зараженим знадобилася госпіталізація.

Віталій Кличко заявив, що в Києво-Печерській лаврі збільшилася кількість інфікованих - 63 заражених за добу. Таким чином кількість зараженим там вже наближається до 100 осіб. У неділю, 12 квітня помер 73-річний священик лаври.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тим часом COVID-19 продовжує поширюватися по території України. За останню добу додалося 325 нових випадків. Всього кількість заражених станом на ранок 13 квітня становить 3102 людини.

Варто відзначити, що кількість переможців вірус людей почала перевищувати кількість смертей: померли 93 людини, видужала 97 осіб.

Всього в світі на даний момент 1 854 464 заражених.

Нагадаємо, Італійський лікар пережив коронавірус і розповів про симптоми: "Перші чотири дні...".

Як повідомляв портал "Знай.ua", звіт Кличко спантеличив киян: динаміка зростання хворих Covid-19 стрімко збільшується.

Також Знай.ua" писав, що Зеленському і Шмигалю зробили тест на коронавірус – розроблений план дій на випадок зараження.