У Києві сталася жахлива НП, автомобіль МВС збив на смерть пішохода.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook.

Так стало відомо, що ввечері в неділю, 12 квітня, на Харківському шосе в Києві сталося ДТП за участю пішохода. Відомо, що Skoda Octavia, який скоїв наїзд на пішохода був на синіх номерних знаках Міністерства внутрішніх справ. Інформують, що відразу після ДТП з автомобіля зняли номерні знаки.

фото: dtp.kiev.ua


На місце події прибула бригада швидкої допомоги. Медики намагалися реанімувати потерпілого, але безуспішно. Потерпілий загинув у кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню.

фото: dtp.kiev.ua


Крім того, під час оформлення аварії в автомобіль МВС в'їхав Chevrolet. Водій намагався втекти з місця ДТП, але його затримали патрульні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

фото: dtp.kiev.ua

Нагадаємо, раніше у Харкові подружка Зайцевої лоб у лоб протаранив швидку, - момент кривавого ДТП потрапив на відео.

Як повідомляє портал "Знай.uа" В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

"Знай.uа" писав, що Автобус з евакуйованими українцями потрапив у ДТП в Угорщині, в якому стані постраждалі