З'явилася інформація, що в п'ятницю, 10 квітня, Київ очолив рейтинг міст з високим рівнем забруднення повітря. Вранці українську столицю огорнув непроглядний зміг. Про це повідомляє паблік news_kiev на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Київ, фото з вільних джерел
Київ, фото з вільних джерел

Так, згідно з даними швейцарської компанії IQ Air, вранці 10 квітня столиця України зайняла лідируюче місце в рейтингу з найбільшим рівнем забруднення атмосфери у світі – 159 одиниць.

"На сайті компанії IQ Air, яка займається приладами для вимірювання забруднення атмосфери і рішеннями з цього питання, ведеться постійний моніторинг якості повітря", - йдеться у публікації.

Також зазначається, що станом на 10 квітня "сусідами" Києва по забрудненню повітря виявилися Ханой (В'єтнам) і Джакарта (Індонезія).

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Зміг у Києві, скріншот Instagram

Зміг у Києві, скріншот Instagram

Зміг у Києві, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ДСНС попередила українців про кардинальну зміну погоди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пожежа в Чорнобилі змінила напрямок і пішла на села Київщини.

Також "Знай.ua" писав, що моторошна пожежа у Чорнобилі стерла з лиця землі ціле село.