У Києві розшукують неповнолітню дівчину - Островську Христину Петрівну. Про це стало відомо із повідомлення Служби розшуку дітей ГУ НП в Київській області.

Як зазначається, пошуки дівчини веде Деснянське УП ГУ НП у Києві. Зазначається, що дівчинка 2005 року народження 11 квітня самовільно залишила Центр соціально-психологічної реабілітації № 1. До цих пір дитина назад не повернулася.

За інформацією, поданою правоохоронцями, прикмети зниклої: виглядає на 14-15 років, 163 сантиметри зросту, має темно-русяве волосся довжиною до плечей.

На момент зникнення була одягнута у коричневу куртку, джинси темно-сірого кольору, чорно-жовту кофту з малюнками, взута у кросівки чорного кольору.

Островська Христина, Служба розшуку дітей у Київській області
Островська Христина, Служба розшуку дітей у Київській області
Островська Христина, Служба розшуку дітей у Київській області

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Усіх, хто володіє інформацією щодо місця перебування дівчини, просять повідомити правоохоронцям на телефон гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.