Під Києвом, у тепличному комплексі «Асканія-Флора», що спеціалізується на вирощуванні троянд, знищувати левову частку вже готової продукції. Причиною для такого рішення стали карантинні обмеження, введені по всій Україні з-за коронавіруса. Про це розповів комерційний директор компанії Віктор Федоренко, передає видання «Інтерфакс-Україна».

За його словами, попит на квіти в країні з-за карантину різко впав, позбавивши компанію ринку збуту. Майже всю свою продукцію підприємство реалізовувало в Україні – до 90% всіх кольорів. Тепер же квіти, зокрема, троянди, не цікавлять українців – їм важливіше більш нагальні питання.

«За два десятиліття роботи підприємства ми вперше стикаємося з такою ситуацією», - зазначив Федоренко, додавши, що більшу частину готової продукції доведеться знищити. В даний час підприємство намагається заощаджувати на електроенергії, але постійні відключення сильно впливають на якість квітів.

Нагадаємо, на Великдень українські кордону чекають на другу хвилю заробітчан де і як їх можуть пропустити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", карантин для українців послаблять, в Моз назвали точні терміни.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Знай.uа писав, Зеленський пояснив, що чекає працівників після повернення додому.