У Київській області, у селі Винарівка, сталося вбивство. Про це повідомляють в обласній поліції.

Зазначається, що у скоєнні вбивства підозрюють приватного підприємця, який із мисливською рушницею охороняв територію свого товариства. За його словами, приблизно о 5:00 ранку він почув, як хтось на вулиці погрожує із ним розправитися, та звуки розбитого скла. 51-річний чоловік у цей час перебував у кафе, розташованому на території підприємства. Він вийшов на поріг закладу та здійснив постріл у темряву, не цілячись.

Не зважаючи на випадковість, куля влучила у нічного візитера – той помер на місці. На місце події викликали правоохоронців, ті встановили особу жертви. Виявилося, що це місцевий мешканець, який раніше вже мав проблеми із законом. Раніше він неодноразово погрожував підприємцю розправою, вимагаючи віддати неіснуючий борг. Крім того, у ніч загибелі він побив вікна у кафе та автомобілі підприємця.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

У горе-стрілка вилучили зброю та документи на неї, труп 42-річного загиблого відправили на експертизу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Підозрюваного у вбивстві затримано, триває розслідування.

«Тобто, треба було, щоб злочинець господаря вбив, тоді було б все нормально. Панове, господар діяв в межах самозахисту!!!», «Компетентність правоохоронних органів повинна сама говорити за себе. А те, що за фактом, захищаючись, можна опинитися винним - для нашої країни реальність. Як і вийти сухим з води нападаючому і провокатору», - зазначають українці в коментарях.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.