У період великодніх свят київські кладовища патрулюватимуть посилені наряди патрульної поліції. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму зверненні в соцмережі Facebook.

За словами київського міського голови, посилені патрулі працюватимуть у скверах, парках, місцях громадського користування вже на цих вихідних.

Крім того, Кличко повідомив, що КМДА схвалив рішення Кабінету міністрів про перенесення поминальних днів на період після закінчення карантину. За попередньою інформацією, міська влада має намір заборонити масове відвідування кладовищ в святковий період і проведення на них ритуальних дій.

10.04.2020 Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

❓ Про кількість інфікованих киян ❓Скільки ще масок закупило місто ❓Про посилене патрулювання міста у вихідні ❓Про примусовий карантин в установах, де виявлені вогнища коронавірусу ❓Куди звертатися, якщо відмовляють у тестуванні Про це та інше просто зараз

Geplaatst door Кличко - мер op Vrijdag 10 april 2020

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В тих районах, де спостерігаються вогнища зараження коронавірусом, можуть ввести обмежувальні заходи особливого режиму. Кличко не став уточнювати, які саме дії маються на увазі і які конкретно райони потраплять під їх дію. Зокрема, одним з таких місць може стати Києво-Печерська Лавра, де діагноз «коронавірус» підтвердився у десятків священнослужителів.

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям офіційно заборонили виходити з дому.

Також портал Знай.uа писав, що в Кабміні наплювали на карантин і дозволили маршруткам набирати більше 10 пасажирів.