В Києві знайшли та повідомили про підозру чоловікові, який у лютому минулого року напав на працівницю магазину та наніс їй удар кулаком в обличчя. Про це повідомляє столична прокуратура.

Зазначається, що відео інциденту нещодавно було опубліковане у соцмережах. У ньому – кондитерський магазин, розташований на вулиці Євгена Сверстюка у Дніпровському районі столиці. На опублікованих кадрах неадекватний чоловік кидається на жінок, що працюють у магазині, а потім без причини б’є одну із них кулаком в обличчя та йде з приміщення.

#Увага #Розшук #Репост!!! Що це було? Що це за ще один ковбой? На відміну від полтавського ідіота, цей ще й носа розбив працівниці. Київ, Лівобережна, магазин Roshen

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 5 april 2020

Не зважаючи на давність відеозапису, правоохоронці встановили особу нападника – місцевого мешканця 1970 року народження. Йому загрожує до п’яти років тюрми.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У спільноті «Київ оперативний» також опублікували відео, в якому затриманий просить вибачення за свою поведінку. Він виправдовується тим, що в нього була важка зміна на роботі.

Извинения подвезли. Что думаете, правду говорит? Подробнее тут - https://kyivoperativ.info/other/smotret-video-2771/

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 10 april 2020

«Оцінив свій вчинок тільки після того як запахло смаженим!!! Бидло. Нехай відповідає за законом, щоб більше свої «тяжёлые смены» не виміщував на слабких. Чмо, а не чоловік, ганьба лисій мразі!», «Ніхто, ніхто не давав йому права ось так робити. Цю худобу посадити, якщо ні, значить люди будуть боятися вийти на вулицю або в магазин. Чому він лобом своїм стінку не розбив», «Коли кожен почне відповідати за свої вчинки за законом, тільки тоді буде порядок, а ці вибачення він може засунути собі в одне місце. Якщо його не покарають, згідно із законом, тоді кожен може вдарити кого завгодно, вкрасти, або ще чого зробити, а потім просто вибачитися», - обурюються кияни.

«Тобто, якщо була важка нічна зміна, можна зайти в магазин, і розквасити ніс жінці? Виправдання так собі! Каяття в його словах я не побачив», «Вибачився - це прекрасно. А тепер він повинен трохи посидіти, рік-два, подумати. Так як, коли б не резонанс, він навряд чи зараз сидів і мугикав, такий сумний», «Посадити його на касу, замість тієї дівчинки. Потім нехай розповість, яка зміна важка була. Думаю, виручка в рази виросте», «Це не вибачення, це виправдання. Про те, що він заподіяв потерпілим жінкам і про вибачення перед ними - ні слова. Йому страшно і неприємно переживати за себе, погану славу про нього. Він вибачається перед глядачами Ютуб і Фейсбук», - додають обурені коментатори.

Як повідомляв портал Знай.uа , житель Полтави, який вже встиг стати відомим на всю країну, попросив вибачення в українців за те, що кинув копійки в обличчя касира продуктового магазину.

Нагадаємо, киянам підсунули перці, фаршировані тарганами - обережно, може вивернути. Покупці відмітили величезних тарганів на продуктах.

Також портал Знай.uа писав, що карантин викликав сплеск цін на "антивірусні" продукти в Україні.