Відомий американський актор Сильвестр Сталлоне планує стати режисером і продюсером нового кінофільму "Брати-легенди". Нове творіння зірка хоче присвятити Віталію та Володимиру Кличкам. Зйомки повинні стартувати вже цієї осені, в прокаті картина очікується в квітні наступного року.

Про це розповідає портал geek.informator.

Відомо, що брати Клички і Сільвестр Сталлоне вже не перший рік знаходяться в дружніх відносинах. У 2012 році українські боксери працювали над боксерськими елементами мюзиклу "Роккі" і виступили разом з актором його продюсерами.

Сильвестр Сталлоне ніколи не приховував, що захоплюється талантом Віталія та Володимира. В тому ж 2012 році він відвідував бій Володимира з поляком Маріушем Вахом в Гамбурзі, а в 2009-му підтримував Віталія у поєдинку проти американця Кріса Арреола.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що Володимир Кличко в 2001 році знімався у фільмі "11 друзів Оушена", де зіграв самого себе, також спортсмен зіграв у фільмах "Красунчик", "Красунчик 2" і "Кров'ю і потом: анаболіки".

Нагадаємо, Сталлоне порадив Конору Макгрегору провести реванш проти Хабіба Нурмагомедова.

Як повідомляв портал Знай.ua, Елтон Джон написав книгу "Я: офіційна біографія Елтона Джона", в якій розповів, як Сталлоне побив Річарда Гіра заради принцеси Діани.

Також портал Знай.ua писав про кращі фільми з участю Сильвестра Сталлоне.