На одному з київських озер, на Виноградарі, була помічена незвичайна картина – там плавають черепахи на кріслі. Фото опублікували у співтоваристві "Київ оперативний"

«Ай-яй-яй... треба крісло виловить і плотик зробити», «Хоч комусь добре», «Може це спеціально для черепашок і поставили його там», «От би цілодобову трансляцію...», «Це чергове нагадування про те, що наше улюблене озеро, на жаль, вже болото...», - пишуть зануджена на карантині кияни в коментарях.

Фото: Київ оперативний

«Черепахи - чоловіки нарешті щасливі», «Черепахи відчують комфорт. Терміново їх на карантин, і без маски у воду не пускати!», «Угу, а потім і видри там будуть відпочивати», «Це подарунок Сплинтера для Донателло, Рафаель, Мікеланджело і Леонардо», «Так це черепахи притягли», «Хто пішов на самоізоляцію в озеро», «З відходом людини на карантин крісло повернулося в своє середовище проживання», «Ти глянь, як кайфують, ми тут в будинках сидимо, а ці черепахи вирішили на кріслі відтягнутися, ось Тортилы нахабні», - сміються городяни, відзначаючи, що крісла, як і будь-якого іншого предмету меблів, в озері однозначно не місце. Разом з тим, і черепахам на чомусь відпочивати теж треба.

Нагадаємо, дельфіни та лебеді "покинули" Венецію — як тріумф дикої природи під час пандемії обернувся розчаруванням. Неймовірні історії про диких тварин тішили людей на фоні пандемії, яка охопила планету.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, восьминогом об кригу — як працював ритуал "магії" на удачу і чому його заборонили. В американському Мічигані заборонили кидатися восьминогами у громадських місцях

Також Знай.ua писав, як на Хелловін — прикордонники переодяглися в горил, аби одурити настирливих тварин. Мавпи вибираються з джунглів і буквально атакують місцевих жителів.