На Київщині молодик позбавив життя пенсіонерку. Про це повідомляє поліція Київської області.

Як зазначається, вбивство сталося у Яготинському районі, у селі Червоне. 77-річна жінка перестала виходити на зв'язок із родичами, і ті занепокоїлися. Вони подзвонили сусідам пенсіонерки та попросили навідатися до неї. У будинку бабусі були відчинені двері, речі лежали не на своїх місцях. Тіло господині без ознак життя виявили на підлозі помешкання.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Правоохоронці з’ясували особу можливого вбивці – ним виявився місцевий 31-річний чоловік, якого раніше вже притягували до відповідальності за насильницькі злочини. Його затримали у власному будинку.

Як вдалося встановити, у ніч вбивства чоловік зламав вхідні двері та проник до житла пенсіонерки. Однак та помітила злочинця і спробувала йому завадити. Чоловік накинувся на жінку та задушив її, а після цього розкидав речі по хаті, імітуючи крадіжку. Справжнього мотиву зловмисника правоохоронці поки назвати не можуть. Наразі вирішується питання утримання зловмисника під вартою.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.