Тести на наявність антитіл на коронавірус, проведені серед братії в Києво-Печерській лаврі, показали, що більшість священнослужителів – заражені. Про це повідомляє телеграм-канал Kyiv NEWS.

«У Києво-Печерській лаврі десятки інфікованих священиків Covid-19», - заявляють в телеграм-каналі.

Наголошується, що з 44 священнослужителів Києво-Печерської лаври, яких перевірили на коронавірус, захворювання підтвердилося у трьох десятків. Результати тестів отримала лабораторія «Диаген».

Перші ознаки коронавирусной інфекції серед місцевих священнослужителів були виявлені у настоятеля Києво-Печерської лаври, митрополита РПЦ в Україні Павла. Він знаходиться в самоізоляції, а всю лавру закрили на карантин. Парафіян і прочан на територію комплексу не пускають.

Нагадаємо, коронавірус не страшний! Львів'яни показали Садовому, де роздобути маски, потужне відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа: Обережно, в мережі продають використані маски — любителі нажитися на чужому горі не дрімають.

Також Знай.uа писав про те, що "Дихати нічим!" Харківським медикам замість масок почепили "душогубки".