З настанням весни в Києві люди без певного місця проживання “креативно” підійшли до вирішення свого насущного питання. Вирішивши влаштуватися в районі Позняків, бомжі знесли на пустир сміття і налаштували куренів — до власної радості та превеликий обуренню місцевих жителів. Фото “сміттєвого кварталу” надав офіційний Telegram-канал видання “Сегодня”.

Наголошується, що “містечко бомжів” з'явилося на пустирі між вулицями Ганни Ахматової, проспекту Григоренка, Княжою Затон і Урловській, де міська влада все ніяк не можуть побудувати школу та дитячий садок. Навколо пустиря розташовані десятки житлових висотних будинків.

Як з'ясувалося, зараз в куренях проживає як мінімум п'ять чоловік. Люди продовжують стягувати сюди всіляке сміття. Для цього навіть пристосували візки з місцевого супермаркету.

Фото Сьогодні

Щоб не допустити пожежі, який був минулого року, місцеві жителі звернулися в департамент міського благоустрою КМДА. Вони відзначають, що свій містечко в кущах бездомні звели за останні півтора місяці. За словами мешканців, вони часто чують з кущів пісні і крики. Люди бояться, що захмелілі безпритульні можуть влаштувати пожежу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Фото Сьогодні

"Ми виїхали на вказане місце – це просто неподобство. Дарницької РДА буде дано термінове доручення за тиждень навести порядок на пустирі і вивезти весь накопичений сміття", – розповіли в департаменті міського благоустрою КМДА.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, як живеться бездомним у Києві під час карантину.

Також ми писали, що у Харкові безпритульні окупували закритий на карантин метро і влаштували дике "новосілля" - чотири ліжка, одна подружка.