З приходом весни і тепла у Києві значно активізувалися змії.

Фото змії опублікував у місцевому паблике киянин Денис Нікітін.

У Києві з приходом тепла активізувалися змії. Тепер гуляючи в прирічкових зонах або лісах можна наткнутися на повзучих гадів. Так, кияни виявили плазун на Лісовому масиві. Киянин Денис Нікітін розповів, що виявив змію, коли прогулювався по лісі між Быковней і Лісовим.

Фото Денис Нікітін

По забарвленню змія, яку зустрів киянин схожа на гадюку. За словами місцевих жителів, змії на Лісовому масиві не рідкість. Зокрема, у лісі можна зустріти як мідянку, так і звичайного вужа.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відзначимо, що всі різновиди гадюк отруйні. Вважається, що цей вид змій здатний стрибати на ворога і навіть якийсь час його переслідувати. Так що під час прогулянок або пікніків у лісі або прирічкових зонах варто бути вкрай обережними, щоб не натрапив на плазунів.

Скріншоти

Нагадаємо, що жітель американського міста Роуз Хілл, штат Канзас, шукав ключі серед подушок на дивані і намацав двометрового удава.

Також повідомлялося, що в Україні з'явилися 200 гривень з "зміїної" міткою: як не попастися на вудку шахраїв