Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. Через це в Києві закрили безліч закладів, крім заправок, аптек і продуктових магазинів.

Карантин торкнувся і закриття метро, а також деяких обмежень у наземному громадському транспорті. Щоб мінімізувати ризик зараження, київські вулиці регулярно дезінфікують. Але після дезінфекції жителі Святошинського району Києва почали помічати все більше і більше трупів тварин - голубів, собак, кішок.

Дезінфекція вулиць, скріншот: YouTube
Дезінфекція вулиць, скріншот: YouTube


Народний депутат Олександр Пабат (позафракційний) звернувся до в. о. голови Святошинської РДА Андрія Трамбовецкого з питанням – чому після дезінфекції на вулицях району масово помирають тварини.

"До мене, як до депутата Київської міської ради, звернулися мешканці Святошинського району з приводу систематичного проведення дезінфекції на вулицях Святошинському районі. Мешканці скаржаться, що після обробки доріг, бордюрів масово вмирають птиці і собаки, в соціальних мережах викладають фото дохлих собак і голубів після дезінфекції вулиць", – йдеться у депутатському зверненні.

Депутат попросив главу району надати детальну інформацію про умови проведення дезінфекції та хімічному складі суміші, що використовується для цих робіт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям перерахують пенсії — хто отримає надбавку зовсім скоро.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , заступник голови МВС Геращенко поділився цінними порадами по боротьбі з коронавірусом.

Знай.ua писав, господар проектора розвіяв смуток карантину легендарними "Зоряними війнами" - тепер весь будинок буде дивитися, відео.