Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. Через це в Києві ввели жорсткі карантинні заходи, в місті закрили усі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів. Також карантин торкнувся закриття метро і деяких обмежень у наземному транспорті.

Нещодавно Кабмін вирішив знову посилити карантинні заходи, і заборонити людям гуляти в парках, а також тепер заборонено відвідувати спортивні майданчики. Але схоже ці заборони діють не на всіх киян.

Скріншоти

Так у Гідропарку люди продовжують виходити на спортивні майданчики, тим самим провокуючи конфліктні ситуації. З сьогоднішнього дня спортмайданчики на Гідропарку знаходяться під охороною, передає "Київ Зараз"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншоти

Відзначимо, що тут журналісти помітили відомих в певних колах людей, які брали участь і раніше в зіткненнях в Києві. Після масових провокацій правоохоронці затримали найбільш наполегливих любителів позайматися спортом на майданчику під час всеукраїнського карантину.

Скріншоти

Також відзначимо, що правоохоронці перекрили в'їзд на Труханів острів бетонними блоками. Люди, які прийшли туди, вимагали пропустити їх і заявляли, що обмежувати пересування – незаконно.

Нагадаємо, раніше заступник глави МВС Геращенко поділився цінними порадами по боротьбі з коронавірусом.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Епідеміолог розповів, коли закінчиться карантин - коронавірус не може довго.

Також "Знай.ua" писав, що працівниця розповіла про експериментальне лікування від коронавірус в Італії - "В роті все вкрилося ранами".