У Києві сталася серйозна ДТП, п'яний водій Honda влетів у Lexus та травмував водійку.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у Києві на спеціальну лінію 102 надійшов виклик, проте що біля автомобіля Honda, хтось колупається у замку. Можливо зловмисники намагаються її викрасти.

Фото Київ Оперативний


Пізніше правоохоронці помітили цю автівку на Малевича (Боженка). На сигнал про зупинку водій відреагував своєрідно - натиснув ще більше на педаль газу. На перехресті чоловік на Honda протаранив Lexus. В результаті цього водійка Lexus отримала травми, а водій Lexus зламав обидві ноги.

Фото Київ Оперативний


На місце пригоди прибула бригада швидкої допомоги, обох водіїв госпіталізували до найближчої лікарні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото Київ Оперативний


Наразі правоохоронці встановлюють, чи була це крадіжка автомобіля Honda, чи водій просто не міг попасти ключами у замок бо перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Бухий водій Honda зламав собі обидві ноги та травмував водійку Lexus Відео: https://youtu.be/LBYBwWgFr10 За 30 хвилин...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 5 april 2020

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохіда.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.