У Києві до оповіщення громадян про необхідність дотримувати режим карантину по коронавирусу підключили безпілотні літальні апарати. Про це розповіли в телеграм-каналі «Київ зараз».

«По всьому Києву літають дрони і розповідають про карантинні заходи. Правоохоронці записали аудіоповідомлень, і воно тепер буде звучати над столицею з квадрокоптера. Просять людей дотримуватися карантину та попереджають про штрафи», - повідомляють автори посту, прикріплюючи відповідне відео з сюжету ТСН.

Наголошується, що звук з квадракоптера чути на відстані до 30 метрів. Зокрема, літати безпілотники з аудіо-попередженням будуть над столичним Гідропарком, в якому, незважаючи на заборони й численні попередження, продовжують гуляти люди.

На думку правоохоронців, так вони зможуть не тільки оповістити якомога більше людей, але і оперативно виявити порушників карантину.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, COVID-19 в Україні - куди звертатися за спасінням, номери гарячих ліній.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Україні вимагають ввести посилений надзвичайний стан.

Також "Знай.uа" писав, учасник Євробачення заговорив про приховані ризики пандемії для України.