Київські правоохоронці оголосили підозру власниці ротвейлера, який смертельно покусав чоловіка.

По це повідомляє "Київ Оперативний".

На Київщині у місті Боярка собака напав на місцевого мешканця та покусав. Чоловік отримав безліч травм, які виявився не сумісні з життям через це він загинув на місці пригоди.

Тіло загиблого направили на проведення судово-медичної експертизи. Встановлено, що смерть чоловіка наступила в результаті рваної рани правої гомілки з ушкодженням судин.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 32-річна власниця вигулювала свого собаку без повідку та намордника, навіть попри те, що вказана порода визначається, як потенційно небезпечна.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фото Національної поліції

Слідчі поліції жінці повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі триває слідство.

Поліцейські Київщини оголосили підозру власниці ротвейлера, який смертельно покусав чоловіка Трагедія сталася у м....

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 3 april 2020

Нагадаємо, в селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.

Як повідомляв раніше Знай.uа, обличчя в клапті: під Харковом здичавілий пес розправився з дитиною

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжя зграя собак напала на дитину, ледь не загризли: городяни не можуть оговтатися від побаченого.