Київ вже тривалий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. У зв'язку з цим у місті закрили практично всі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів. Також на час карантину у столиці зупинили навчальний процес.

Нещодавно уряд дозволив відкрити продуктові ринки, тільки якщо всі умови будуть враховані. При цьому деякі кияни вимагають, щоб у столиці відкрили салони краси і перукарні, так як в таких закладах невелике скупчення людей.

У свою чергу радник мера Києва Віталія Кличка Володимир Бондаренко заявив, що перукарні не будуть працювати до кінця карантину.

люди в масках, скріншот з відео
люди в масках, скріншот з відео

"Станом на зараз у Києві припинено діяльність закладів, що надають перукарські послуги, салонів краси, манікюрних салонів тощо. Місто не приймало жодних рішень щодо їх відкриття або відновлення діяльності", — сказав Бондаренко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Бондаренко розповів, що в таких закладах неможливо проконтролювати дотримання санітарних вимог, протиепідемічних вимог, а також дезінфекційних заходів при роботі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за якими правилами Україна буде жити на карантині
Як повідомляв портал Знай.ua українців примусово одягнені в маски

Також Знай.ua писав, супермаркети знизили ціни на популярні продукти