На Київщині сталася серйозна НП, загорівся величезний склад.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua в фейсбук.

Так стало відомо, що у п'ятницю, 3 квітня у Броварах Київської області загорівся ангар. На місце події виїхало одразу кілька бригад рятувальників ДСНС.

Скріншот з відео

Прибулі пожежники на місце події встановили, що склад-ангар горить на площі 10 тис кВ.м/м. На даний момент інформації про потерпілих в результаті події немає. Також невідомо, що стало причиною займання, це будуть встановлювати фахівці після повної ліквідації пожежі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що клуби диму окутали весь район, через це на Броварській трасі погана видимість, будьте обережні проїжджаючи на цій ділянці дороги.

Серьезный пожар Под Киевом: пламя охватило площадь более 10 тыс кВ.м В Броварах горит склад-ангар площадью 14000 кв/м. На место возгорания направлено несколько единиц пожарной техники, спасатели приступили к ликвидации огня. Причины возгорания уточняются. На Броварской трассе плохая видимость из -за дыма, будьте осторожны, проезжая данный участок дороги. #ГСЧС #Бровары #Пожар #возгорание #склад #торгмаш

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Donderdag 2 april 2020

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.