На трасі «Київ-Одеса» сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого постраждали люди. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook, публікуючи відео зіткнення.

Повідомляється, що зіткнулися автомобілі Fiat і Hyundai. В аварії постраждали двоє людей, але не вказується, хто саме і в якому стані вони знаходяться.

«Аварія з двома потерпілими сталася на одеській тррассе в результаті потужного зіткнення Fiat і Hyundai. Причини цього автомобільного події встановлюють співробітники правоохоронних органів», - пишуть у співтоваристві.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

З’явилося відео моменту #ДТП на Одеській трасі, про яке ми повідомляли раніше: https://kyivoperativ.info/dtp/dtp-iz-dvoma-poterpilimi-stalasya-na-odeskij-trasi-vnaslidok-potuzhnogo-zitknennya-fiat-bk9012bo/amp/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 2 april 2020

«А люди їхали все мимо... Жесть», «Головне подивитися, що сталася така жорстка аварія, і просто поїхати далі, щоб потім розповідати товаришам "я бачив сьогодні таку аварію..."», - обурюються підписники співтовариства.

«Панночка забігала, там хоч на задніх не дітвора?», - запитують інші коментатори.

Читайте також: На Донеччині загинув молодий військовий, закоханий у Львів - Україна схилила голови.

Також Знай.uа повідомляв - Китайський вірус косить Чернівецьку область - забрав ще два життя.

Знай.uа також повідомляв - Закутого в наручники українця били в аеропорту Лісабона, нові подробиці загибелі.