У Києві п'яний поліцейський різко відреагував на зроблене зауваження, вирішив постріляти і потрапив у сусіда. Про це розповіли в прес-службі столичної прокуратури.

Як повідомляється, інцидент стався 1 квітня, у дворі одного з житлових будинків у Голосіївському районі. П'яна компанія, в якій з друзями «відпочивав» неадекватний правоохоронець, влаштувала гучні посиденьки прямо під вікнами сусідів. Обурені мешканці будинку спробували втихомирити розгулялися п'яниць, але ті лише відмахнулися. У відповідь на зроблене зауваження нетверезий боєць поліцейського полку особливого призначення відкрив вогонь по людям з травматичного пістолета.

В результаті стрілянини поранення отримав чоловік, який проживає в цьому будинку. Якщо вину правоохоронця буде доведено, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

В даний час йому інкримінують ч. 4 ст. 296, тобто хуліганство.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у Києві обчистили Спілка журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву.

Також Знай.uа писав, що випадок крайньої жорстокості стався на Рівненщині. Так, у селі Перемилівка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.