На час карантину навчальні заклади столиці зупинили навчальний процес та перейшли на дистанційне навчання, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

Щоб краще розібратися у матеріалі для школярів запровадили відеоуроки. Так відомо, що столичні вчителі провели вже понад 40 відеоуроків, аби школярі могли навчатися навіть в умовах обмежень

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко під час онлайн пресконференції.

Фото з фейсбук Віталія Кличка
Фото з фейсбук Віталія Кличка


Так стало відомо, що телеканал "Київ" першим в Україні почав транслювати відеоуроки для школярів. Вже вийшло в ефір понад 40 уроків. Вони виходять щодня по буднях, по чотири уроки на день. Ознайомитися з їх розкладом можна в інтернеті та на сторінках каналу в соцмережах. А відео уроків – подивитися на Youtube-каналі "Києва".

Кличко розповів, що у цьому проєкті беруть участь понад 40 столичних педагогів. Всі вони готують столичних випускників до зовнішнього незалежного оцінювання.

Такий вдалий досвід Києва українська держава планує розповсюдити на всю країну. В рамках проєкту "Всеукраїнська школа онлайн".

Нагадаємо, скільки українців залишилися без роботи через карантин, названо точні цифри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Верховна Рада ухвалила закон про земельний ринок — українці, які сидять вдома "скип'ятили" мережу.