В Києві медики виявили Covid-19 у немовляти.

Про це на брифінгу розповів мер Києва Віталій Кличко.

Так, Кличко розповів, що за останню добу в Києві на коронавірус захворіли 25 людей, а не 27, як повідомлялося раніше в Центрі громадського здоров'я України. На даний момент у столиці хворіють на Covid-19 134 людини.

Відомо, що серед 25 інфікованих 12 чоловіків (23-71 років), 12 жінок у віці 21-80 років і дівчинка, якій трохи більше одного року. Ніхто з них за кордоном останнім часом не був, всі заразилися в Україні.

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео


За словами Кличка із 25 хворих 4 госпіталізували в Олександрівську лікарню, 7 у лікарню №4, і 3 в лікарні №9. Ще 10 осіб перебувають вдома на самоізоляції за ними доглядають лікарі.

Зазначимо, що за даними ЦГЗ, станом на 10:00 1 квітня в Україні 669 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 17 летальних, 10 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 120 нових випадків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тайський король пішов у самоізоляцію з 20 наложницями

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua принц Чарльз одужав від коронавірус і після самоізоляції почав тиснути всім руки

Також Знай.ua писав, Італія готує план "реабілітації" після пандемії