Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу.Через це закрили майже всі заклади, крім аптек, заправок і продуктових магазинів. У всіх навчальних закладах тимчасово зупинено навчальний процес. Також карантин торкнуся і закриття метрополітену у великих містах України.

Скріншот з відео

Так киянин зняв столицю з висоти пташиного польоту в якій немає ні пробок, ні суєти. Дуже дивно бачити Київ таким порожнім незважаючи на те, що кадри були зняті вранці. Зазвичай у такий час столиця вже стоїть в довгих пробках, коли всі городяни поспішають на роботу. Карантин змінив не столицю, а й самих киян.

Скріншот з відео

Зазначимо, що під час карантину всім рекомендують якомога більше проводити час вдома, і не залишати його без крайньої на те необхідності. Якщо ви виходите на вулицю, то обов'язково використовуйте медичні маски і гумові рукавички, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизові оболонки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот з відео

Нагадаємо, евакуйованих українців прирівняли до сирійським біженцям.

Як повідомляв Знай. ua евакуйованих з Москви українців кинули напризволяще.

Також Знай. ua писав, що евакуйовані з В'єтнаму українці відмовляються від ізоляції і намагаються вирватися з аеропорту силою.