У Києві жінка посварилася зі своєю дочкою та вбила її. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Трагедія сталася у помешканні на вулиці Дегтярівській. На місці події працювали патрульні, слідчо-оперативні групи поліції, криміналісти та судмедексперт. За словами начальника слідчого відділення Шевченківського управління поліції Віктора Войцехівського, правоохоронцям вдалося встановити, що напередодні трагедії у квартирі посварилися матір та дочка. Старша жінка зізналася слідчим, що в стані афекту під час сварки вдарила дочку по голові скляним предметом, після чого нанесла декілька ножових поранень.

Як зазначається, підозрювану 1962-го року народження вже затримано за підозрою у скоєнні навмисного вбивства. Їй загрожує до 15 років тюрми. Причини конфлікту та всі обставини жахливого вбивства встановлюються слідчими та судово-медичними експертами.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

«Скоро сімейні драми на тлі карантину будуть не рідкістю, сумно, але швидше за все факт», «Нерви у людей вже пустують на цьому карантині. Все що згладжувалося раніше, зараз розкривається в самій агресивній формі. А ще 24 дня», «Думаю, в зв'язку з карантином, зараз такі випадки стануть частіше», «А тепер кожен з нас її годуватиме 15 років», - пишуть у коментарях до повідомлення кияни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, у будинку ексголови МЗС Кожари знайшли застреленого чоловіка, - поліція.

Як повідомляв портал "Знай.uа", син соратниці Януковича звів рахунки з життям, що відомо.

Також Знай.uа" писав, Польща кардинально змінює міграційну політику, працівникам час збирати валізи.