У Києві правоохоронці під час патрулювання вулиць затримали зловмисників, які викрадали автомобільні колеса.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у вівторок, 31 березня близько 04:00 на Оболоні наряд патрульних поліцейських під час патрулювання вулиць помітили трьох осіб, які несли кудись автомобільні колеса. Як тільки зловмисники побачили автомобіль правоохоронців, то відразу ж почали тікати.

Фото Київ Оперативний


Поліцейським вдалося затримати одного з зловмисників. Ним виявився громадянин, який вже відбував покарання за подібні крадіжки. Про те своєї вини зловмисник не визнавав, та й нічого пояснити копам не зміг.

Фото Київ Оперативний


На місце пригоди правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Оболонського району, яка має провести ґрунтовну бесіду із затриманим громадянином. За попередньою інформацією затриманий чоловік викрив своїх поплічників. Наразі всі причина та обставини події встановлюються. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 31 maart 2020

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.