Українці продовжують заражатися коронавірусом, кількість хворих на Covid-19 зростає з кожним днем. Так стало відомо, що у Києві двоє хворих Covid-19 знаходяться у важкому стані.

Про це повідомила головний лікар Олександрівської лікарні Людмила Антоненко.

За станом на 31 березня в Києві в Олександрівській лікарні двоє пацієнтів у важкому стані. Вони обидва знаходяться на ЭКМО (екстракорпоральна мембранна оксигенація).

" Одному з них саме зараз проводиться діаліз. Два місяці тому ми боролися за життя хворого, у якого були аналогічні ускладнення на тлі діагностованого грипу А. Він вижив і одужав. І це дає нам всім надію", - написала Антоненко.

Олександрівська лікарня, фото Людмили Антоненко


За її словами, в інфекційних відділеннях лікарні знаходяться 60 осіб, з підтвердженим коронавірусом - 39, з підозрою - 21, з пневмонією - 37.

Варто відзначити, що під час карантину краще більше часу проводити вдома, і не залишати його без вкрай на те потреби. Також на вулиці слід використовувати медичні маски і гумові рукавички, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизові оболонки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, студенти створили дешеві ШВЛ для хворих коронавірусом, мільйони життів буде врятовано.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , встановлена температура активності коронавіруса, коли гине страх всього людства.

Знай.ua писав, лимони за ціною "лимонок" - український супермаркет підвищив ціни на карантині.