Українці продовжують заражатися коронавірусом, кількість хворих на Covid-19 зростає з кожним днем. Зараз медичні працівники знаходяться в групі ризику.

Так мер столиці Віталій Кличко заявив, що в Києві зафіксовано п'ять нових випадків інфікування Covid-19. Відомо, що коронавірусом захворіла медпрацівниця, їй 55 років, а також четверо чоловіків від 45 до 49 років.

Четверо пацієнтів, у яких виявили Covid-19 перебувають на лікування в Олександрівській лікарні, ще один на самоізоляції.

Віталій Кличко, скріншот відео
Віталій Кличко, скріншот відео


Також за словами Кличко за станом на 31 березня в Києві всього протестовано 1900 киян, лабораторно - 813 зразків. Зазначимо, що на дослідженні ще перебуває 218 зразків.

Також мер столиці розповів, що тепер всіх із запаленням легенів будуть тестувати на коронавірус.

Столичним медикам з бюджету виділили 894 млн грн. Тим, хто працює з хворими на коронавірус і в інфекційних відділеннях піднімуть зарплату на 5-10 тис. грн. Перші доплати медики отримають вже у квітні.

На даний момент в інфекційних відділеннях Олександрівської лікарні знаходяться 60 осіб, з підтвердженим коронавірусом - 39, з підозрою - 21, з пневмонією - 37.

Варто відзначити, що під час карантину краще більше часу проводити вдома, і не залишати його без вкрай на те потреби. Також на вулиці слід використовувати медичні маски і гумові рукавички, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизові оболонки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, студенти створили дешеві ШВЛ для хворих коронавірусом, мільйони життів буде врятовано.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , встановлена температура активності коронавіруса, коли гине страх всього людства.

Знай.ua писав, лимони за ціною "лимонок" - український супермаркет підвищив ціни на карантині.